понеділок, 06 липня 2015 19:39

Під Богданівкою триває бій — прес-центр АТО

Під Богданівкою триває бій — прес-центр АТО
Фото: УНІАН

О 17.50 поблизу населеного пункту Богданівка, що на Маріупольському напрямку, почалось бойове зіткнення проросійських бойовиків з українськими військовими. Повідомляє прес-центр АТО

"2 групи піхоти бойовиків чисельністю 10-15 чоловік використовуючи стрілецьку зброю, намагаються атакувати позиції сил АТО. Захисники України дають гідну відсіч ворогу", - йдеться в повідомленні.

Загалом, протягом 6 липня бойовики вели переважно турбуючий вогонь зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів по позиціях сил АТО в районі населеного пункту Кримське, що на Луганщині. На Донецькому напрямку епіцентром обстрілів було селище Опитне, неподалік Донецького аеропорту, та Лозове.

"Окрім цього, сьогодні вночі військовослужбовці протиповітряної оборони Збройних Сил України виявили проліт безпілотника над акваторією моря поблизу Маріуполя. Засобами ППО літальний апарат був збитий і впав у воду. Триває операція з його підйому зі дна Азовського моря", - повідомили в штабі.

Всього, станом на 18:00, починаючи з 0:00 годин, сьогодні, 6 липня, в зоні проведення АТО не було жодного артилерійського обстрілу українських позицій.У штабі це пов'язують із завтрашньою зустріччю контактної групи.

 

Зараз ви читаєте новину «Під Богданівкою триває бій — прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути