вівторок, 26 липня 2011 11:46

По центру Севастополя не можна було пройти, щоб не прилипнути

По центру Севастополя не можна було пройти, щоб не прилипнути

У Севастополь 31 липня повинні були приїхати з візитом президент України Віктор Янукович і його колега з Росії Дмитро Медведєв. Комунальні підприємства міста почали спішно приводити місто в порядок.

Особливу увагу було приділено міським дорогам. У цьому випадку не обійшлося без невеличких казусів. Люди, коли наступали на дорогу, що ремонтувалася, намагаючись пробігти перед транспортом, прилипали і залишали там капці.

У Севастопольському Автодорі розповідають, що це поодинокі випадки. І, кажуть, таке іноді в їх практиці трапляється. А те, що сталося на площі Ушакова (центр міста, - ред), саме такий випадок.

"На жаль на площі Ушакова повністю перекрити рух не можна - тому що це центр міста. Наскільки можливо ми це зробили, поставили відповідні дорожні знаки. Але за всіма людьми не встежиш", - розповів начальник підприємства Валерій Томчук.

За його словами, за технологією на поверхню старої дороги наноситься для знепилювальна липка речовина. Саме в неї потрапляли деякі пішоходи.

"Однак зараз там вже все зроблено. Люди можуть ходити спокійно", - зазначив Томчук.

Як відомо, зустріч Януковича і Мєдвєдєва перенесли на пізніший термін. Так що тепер кримчани можуть підготуватися до неї не поспішаючи, більш ретельно і без курйозів.

Зараз ви читаєте новину «По центру Севастополя не можна було пройти, щоб не прилипнути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути