понеділок, 03 жовтня 2011 18:50

Під час обідньої перерви суд відправив за грати директора Сакського санаторію

Під час обідньої перерви суд відправив за грати директора Сакського санаторію

Запобіжним заходом директору Сакського центрального військового клінічного санаторію Віталію Устюжаніну, який був затриманий 30 вересня, Київський районний суд обрав утримання під вартою. Про це йдеться в повідомленні на сайті прокуратури Криму.

За даними джерела "Центру", запобіжний захід у вигляді арешту обрано Устюжаніну на два місяці, у той же час, звинувачення йому ще не пред'явлено.

Засідання суду проходило, фактично, в закритому режимі: про час слухання в канцелярії суду журналістам повідомити відмовилися, а засідання пройшло в обідню перерву, коли будівля суду закривається для відвідин. Таким чином, журналісти не змогли бути присутніми на засіданні суду. Після його закінчення юрист санаторію Наталія Шкіль повідомила журналістам, що Устюжаніну обрано тимчасовий запобіжний захід - затримання продовжено до 10 діб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада поклала око на найкращий санаторій України: його директора заарештували

Нагадаємо, за повідомленнями співробітників Сакського військового санаторію імені Пирогова, в п'ятницю, 30 вересня, ввечері, коли Устюжанін йшов з роботи, його затримали люди в масках, відвезли до Сімферополя і направили в прокуратуру.

Прокуратура Київського району Сімферополя вилучила всі фінансові, тендерні документи, вінчестери та всі телефони, що мають пам'ять.

За повідомленням прокуратури АРК, щодо гендиректора санаторію порушено кримінальну справу за частиною 5 статті 191 та частиною 2 статті 366 КК України - розтрата державних коштів та службове підроблення.

Зараз ви читаєте новину «Під час обідньої перерви суд відправив за грати директора Сакського санаторію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути