Ексклюзиви
неділя, 26 лютого 2012 17:15

"Патріот України": СБУ стежить за усіма громадськими організаціями в країні

"Патріот України": СБУ стежить за усіма громадськими організаціями в країні

Співробітниками СБУ здійснюється тотальний контроль за діяльністю громадських організацій в Україні.

Про це Gazeta.ua заявили у прес-службі організації "Патріот України".

Зокрема, один із підсудних у справі "васильківських терористів" Ігор Мосійчук оприлюднив електронний документ, який містився на CD-диску, вилученому працівниками СБУ 22 серпня 2011 року під час проведення слідчих дій у м. Василькові Київської області разом із саморобним вибуховим пристроєм та листівками, які містять в собі погрози до підриву пам'ятнику Леніну в м. Бориспіль.

У документі зазначається: "Голова Київської обласної не легалізованої в органах державної влади радикальної структури "Патріот України" Сергій Бевз отримав вказівку центрального керівництва з м. Харкова щодо необхідності проведення в м. Києві та районних центрах Київської області акції протесту проти урядової політики діючої влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль попросив Пшонку розібратись із фальсифікацією справи "васильківських терористів"

У файлі також зазначається, що проти підвищення комунальних тарифів патріотівці будуть вдаватися до провокативних дій "у формі вивішення організаційних вимог або банерів чи набиття трафаретів (написів) на прохідних обленерго, ТЕЦ, гідроелектростанцій, які належать приватним групам, або у інших місцях масового скупчення людей".

"Як бачимо авторами цього тексту аж ніяк не можуть бути підсудні у справі так званих "васильківських терористів": Ігор Мосійчук, Сергій Бевз, Володимир Шпара. Адже вони не могли складати самі на себе доноси", - заявили націоналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Васильківські терористи" звинуватили скандального екс-майора Мельниченка у причетності до їхньої справи

Вони припустили, що автором цього файлу є оперуповноважений СБУ Дмитро Єрмакович, який "на своєму комп'ютері формував CD-диски вилучені у Василькові 22 серпня разом із саморобним вибуховим пристроєм".

"Непрофесіоналізм Єрмаковича вражає. Навіть елементарну провокацію, не засвітившись, організувати не можуть. Більше того, на вилучені диски цією ж особою поспіхом випадково були перенесені ще декілька файлів, які не мають абсолютно жодного відношення ані до діяльності підсудних, ані до діяльності організації "Патріот України". Це паспортні картки з УЖКГ міста Українки двох вболівальників ФК "Арсенал", - додали у "Патріоті".

ВІДЕО: СБУшник Єрмакович визнав справу "васильківських терористів" лайном - ЗМІ

"Ці дії штатних або позаштатних співробітників СБУ свідчать про їхній повний непрофесіоналізм і те, що співробітниками СБУ здійснюється тотальний контроль за діяльністю громадських організацій в Україні", - резюмували патріотівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моїм сусідом по камері є громадянин Азаров - "васильківський терорист"

Слід відзначити, наступне судове засідання у справі "васильківських терористів" відбудеться 28 лютого у Києво-Святошинському районному суді.

Зараз ви читаєте новину «"Патріот України": СБУ стежить за усіма громадськими організаціями в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути