четвер, 19 листопада 2015 13:41

Парасюк заїхав ногою в потилицю СБУшника

Парасюк заїхав ногою в потилицю СБУшника

Сьогодні позафракційний народний депутат Володимир Парасюк ударив ногою в потилицю заступника керівника управління "К" Служби безпеки України Василя Пісного.

Це сталося під час засідання комітету з питань запобігання і протидії корупції.

Пісний сказав, що зробив "для революції більше, ніж Парасюк, який крикнув на Майдані". На цій фразі Парасюк піднявся з місця, підбіг до Пісного і з усієї сили вдарив його ногою в потилицю.

Присутні відтягли Парасюка. Пісний узяв документи, підійшов до голови комітету Соболєва. Але присутні в залі заглушили його криками. Соболєв закрив засідання комітету.

Він також повідомив, що ініціює проведення закритого засідання комітету у зв'язку з цим інцидентом.

"Я думаю, що нам треба заспокоїтися і розглянути це на окремому закритому засіданні. Я розумію, що здають нерви в умовах цього саботажу і ігнорування, але тоді нам треба чесно сказати, що це не Комітет, а місце, де ми будемо бити запрошених людей", - сказав Соболєв.

Він запевнив, що розмова з Парасюком щодо інциденту буде проведена.

Нагадаємо, що Василь Пісний 1 серпня обійняв посаду заступника керівника управління "К" Служби Безпеки України. Цей відділ бореться з корупцією в державній службі.

Нардеп Парасюк відомий багатьма скандалами. Так у Верховній Раді 8-го скликання він спровокував першу бійку. У вересні накинувся на тодішнього начальника міліції Луганської області Анатолія Науменка. А наприкінці жовтня влаштував скандал в ЦВК. Після чого заступниця голови Жанна Усенко-Чорна злягла в лікарню.

Про Володимира Парасюка заговорили після 20 лютого 2014 року. Тоді він прорвався на сцену Майдану. Оголосив ультиматум тодішньому президентові Вікторові Януковичу - або той подає у відставку, або майданівці підуть на штурм. Наступного дня Янукович втік з України.

Зараз ви читаєте новину «Парасюк заїхав ногою в потилицю СБУшника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути