неділя, 29 червня 2014 13:01

"Океан Ельзи" заспівав в Одесі у футболках "Чорноморця"
8

Фото: telegraf.com.ua

Концерт "Океану Ельзи", присвячений 20-річному ювілею групи, в Одесі відвідало близько 40-50 тисяч осіб. Була заповнена велика частина трибун стадіону "Чорноморець", а також всі три фан-сектори.

На концерт приїхали, як городяни, так і гості з Миколаївської, Вінницької та Херсонської областей. Хоча сам концерт був призначений на 20:00, Вакарчук, як водитися, запізнився майже на одну годину двадцять хвилин. Ймовірно, це було пов'язано з тим, що стадіон до того часу був не повністю заповнений. Деякі фанати принесли з собою підстилки і сидячи чекали початку виступу.

Свій виступ співак почав з пісні "Вставай, мила моя, вставай" і практично одразу "запалив" глядачів. Далі він присвятив усім, хто загинув з початку майдану в боротьбі за кращу долю країни композицію "На лінії вогню", а пісню "Моя маленька незалежність" - Дню Конституції.

Лідера "Океану Ельзи" викликали на біс п'ять разів, а сам концерт тривав більше трьох годин. Одну з пісень - "Це зі мною" - Вакарчук заспівав разом з солістом гурту "Бумбокс" Андрієм Хливнюком. Але наприкінці трапився курйоз: солить стрибнув зі сцени в натовп фанатів, розраховуючи, проплисти на руках, але ті його не підтримали, тому забиратися на сцену музикантові довелося за допомогою Святослава Вакарчука.

Лідер "Океану Ельзи" виконав в оригіналі пісню Леоніда Утьосова "У Чорного моря". Свою пісню він заспівав в якості подарунка для городян. Вакарчук зізнався, що найулюбленіше для нього місто України - це Львів, але Одеса посідає друге місце в його серці.

Під кінець концерту Святослав потішив фанів ще одним сюрпризом - вийшов у футболці команди "Чорноморець", чим викликав гучні оплески.

Зараз ви читаєте новину «"Океан Ельзи" заспівав в Одесі у футболках "Чорноморця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути