середа, 04 травня 2016 16:16

ОБСЄ говорить про зменшення кількості обстрілів на Донеччині

ОБСЄ говорить про зменшення кількості обстрілів на Донеччині
Четвертий день поспіль СММ відмічає відносно малу кількість випадків порушення режиму припинення вогню в Донецькій області, при цьому зареєстровано 73 вибухи.

Спостерігачі моніторингової місії ОБСЄ говорять про малу кількість обстрілів на Донеччині.

Про це повідомиляє прес-служба СММ ОБСЄ.

"Четвертий день поспіль СММ фіксує відносно малу кількість випадків порушення режиму припинення вогню в Донецькій області, при цьому зареєстровані 73 вибухи. Увечері 1 травня, перебуваючи на підконтрольному ДНР Донецькому центральному залізничному вокзалі, розташованого за 6 км на північний захід від центру міста, СММ чула вісім вибухів невизначеного походження, 16 черг із великокаліберного кулемета, а також - три черги і 86 одиночних пострілів зі стрілецької зброї за 2-5 км на північний захід. Наступного дня, перебуваючи на тій самій позиції, СММ чула два вибухи невизначеного походження і 95 одиночних пострілів зі стрілецької зброї за 3-6 км на північний схід і один вибух невизначеного походження на північний захід від своєї позиції", — йдеться в повідомленні.

За даними місії, 1 травня з 20:15 до 20:20, перебуваючи в підконтрольному уряді Світлодарську, члени місії нарахували п'ять вибухів невизначеного походження за 6-10 км на південний схід від своєї позиції.

"Того ж вечора, перебуваючи в підконтрольній ДНР Горлівці, що за 38 км на північний схід від Донецька, СММ чула два вибухи невизначеного походження за 5-10 км на північ і північний схід від своєї позиції", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, російсько-терористичні війська, попри домовленості, шість разів за добу відкривали вогонь у бік українських позицій. Пораненений український військовий.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ говорить про зменшення кількості обстрілів на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути