вівторок, 29 січня 2013 11:35

Новим директором "Укрзалізниці" став колишній донеччанин

Новим директором "Укрзалізниці" став колишній донеччанин
Фото: pravda.com.ua

Генеральним директором "Укрзалізниці" призначено Сергія Болоболіна і 29 січня його вже представлено колективу підприємства.

Його представили в "Укрзалізниці" віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул та міністр інфраструктури, екс-керівник залізниць Володимир Козак, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

До призначення на цю посаду Болоболін працював першим заступником гендиректора "Укрзалізниці".

Вілкул висловив упевненість, що під його керівництвом "Укрзалізниця" продовжить слідувати окресленим президентом та урядом курсом і "досягне високої європейської якості залізничного обслуговування пасажирів та ефективної логістики вантажоперевезень".

Серед головних завдань нового керівника "Укрзалізниці" Вілкул назвав необхідність продовжувати роботу з підвищення стандартів безпеки та комфорту для пасажирів, досягнення нової якості послуг та логістики, запровадження найсучасніших технологій та передового світового досвіду.

Болоболін, призначений на нову посаду 28 січня, сказав: "Нам необхідно якомога ефективніше використовувати те, що маємо, підвищувати дохідність, зменшити зношеність основних фондів, не допустити соціальної напруги у галузі".

До призначення першим заступником генерального директора "Укрзалізниці" 3 квітня 2011 року Болоболін був першим заступником начальника Донецької залізниці (2008-2011 роки).

Зараз ви читаєте новину «Новим директором "Укрзалізниці" став колишній донеччанин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути