пʼятниця, 13 листопада 2015 03:53

Жодного "бендерівця" у Львові не виявив - Макаревич

Жодного "бендерівця" у Львові  не виявив - Макаревич

Відомий російський музикант Андрій Макаревич з захопленням відгукнувся про свої концерти у Львові і про привітний прийом публіки.

"Три концерти у Львові. Один на Лімуді, два в оперному театрі. Чудове місто, чудова архітектура. Приймали вражаюче. Жодного бендерівця (як і жидобендерівця) не виявив", - написав музиканту в себе на сторінці в Facebook.

Він також тепло відгукнувся про затишні кафе і ресторани Львова, але зазначив, що враження були затьмарені в нічному поїзді дорогою в Білорусь, де його обікрали.

"Величезна кількість дуже стильних кафушек і ресторанчиків - маленькі, затишні. За 100 гривень можна дуже добре пообідати (це на хвилиночку 4 долари.) Якби у нічному поїзді Львів - Могилів не [вкрали] з сумки всі гроші - враження було б остаточно чудове)", - написав музикант.

Як раніше повідомлялося, у Львові з аншлагом пройшли концерти відомого російського музиканта Андрія Макаревича, який провів три дні, представив свою програму "Ідиш-Джаз" і взяв участь в єврейсько-освітній програмі "Лімуд".

Зараз ви читаєте новину «Жодного "бендерівця" у Львові не виявив - Макаревич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути