субота, 28 лютого 2015 13:17

Нємцова вбили з пістолета Макарова

Нємцова вбили з пістолета Макарова
facebook.com

У Слідчому комітеті Росії повідомили, що вже допитані свідки вбивства Бориса Нємцова.

"До речі, крім супутниці Бориса Нємцова, яка знаходилася безпосередньо з ним на Великому Москворецкькому мосту, є й інші очевидці цього злочину, які також дають необхідні свідчення", - додав Маркін.

За його словами, також фахівці працюють над деталізацією всіх телефонних з'єднань безпосередньо до і в момент злочину, в прив'язці до місця його вчинення.

"Зараз вивчаються записи камер відеоспостереження по всьому маршруту слідування Нємцова. Стрілянина велася, ймовірно, з пістолета Макарова. При огляді місця події вилучено 6 гільз 9-міліметрового калібру, причому характерно, що магазин був сформований з гільз різного виробника", - зазначив представник СК Росії.

"Те, що злочин було ретельно сплановано, не викликає жодних сумнівів, так само як і місце, вибране для вбивства. За даними слідства, Борис Нємцов прямував із супутницею в свою квартиру, яка знаходиться неподалік від місця події. І очевидно, що організатори і виконавці цього злочину були обізнані про передбачуваному маршруті", - наголосив Маркін.

Він запевнив, що "до розслідування підключені кращі сили СК і МВС Росії - будуть використані всі передові технології та сучасна техніка, що перебувають в розпорядженні криміналістів СКР".

Нагадаємо, що раніше єдиним свідком вбивства відомого опозиціонера називали українську модель Анну Дурицьку.

Зараз ви читаєте новину «Нємцова вбили з пістолета Макарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути