четвер, 26 березня 2015 19:27

Нацбанк віддав "БТБ" міністерству Стеця

Нацбанк віддав "БТБ" міністерству Стеця
Юрій Стець. Фото:politrada.com

Нацбанк передає Міністерству інформаційної політики телеканал "БТБ". Таким чином, Національний банк підтверджує реалізацію плану щодо виведення непрофільних активів із балансу банку.

Про це повідомляє прес-служба НБУ в Facebook.

"Ми впевнені, що передача телеканалу "БТБ" Міністерству інформаційної політики України стане внеском Національного банку в справу якісного і всебічного донесення до українських та іноземних глядачів об'єктивної інформації про Україну, формування на цій основі позитивного ставлення до нашої держави у світі", – заявив заступник голови Національного банку України Владислав Рашкован.

Усі активи телеканалу "БТБ" будуть передані Міністерству інформаційної політики.

За словами Рашкована інвестиції Нацбанку в телеканал "БТБ" у попередні роки склали 220 мільйонів гривень, а витрати на утримування – приблизно 70 мільйонів гривень на рік. Половину грошей витрачали на персонал. У "БТБ" близько 200 працівників.

 

Національний банк передає телеканал "БТБ" Міністерству інформаційної політики України Національний банк України перед...

Posted by Національний банк України on 26 березня 2015 р.

18 березня уряд ухвалив розпорядження про передачу телеканалу "БТБ" Міністерству інформаційної політики. На базі телеканалу "БТБ" планують створити канал іноземного мовлення Ukraine Tomorrow. 22 березня міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що впродовж місяця Міністерство інформаційної політики України запустить телеканал мовлення іноземною мовою Ukrainian Tomorrow.

За словами Стеця телеканал буде створений на противагу російським пропагандистським каналам інформації. Канал функціонуватиме переважно на кошти державної телерадіокомпанії "УТР". Фінансову підтримку надаватимуть партнери із Європи та США.

Зараз ви читаєте новину «Нацбанк віддав "БТБ" міністерству Стеця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути