середа, 26 грудня 2012 01:59

На Заході набирає обертів скандал через Мілу Куніс і "Свободівця"

На Заході набирає обертів скандал через Мілу Куніс і "Свободівця"

В Україні вже всебічно обговорили прикрий інцидент, коли один з членів партії "Свобода" Ігор Мірошниченко в серцях назвав американську зірку українського походження Мілу Куніс "жидівкою", яка виїхала в США і тепер "поливає брудом Україну". Але, на жаль, конфлікт з місцевого все ж переріс у міжнародний.

Як повідомляє E! Online, до Центру Симона Візенталя, однією з найвпливовіших організацій по захисту прав євреїв, нарешті дійшла інформація про висловлювання народного депутата Мірошниченка. Природно, представники Центру тут же написали обурений лист прем'єр-міністру України Миколі Азарову, не забувши при цьому вставити в віконце "копія" адреси всіх провідних західних ЗМІ.

У листі рабини закликають прем'єра рішуче виступити проти "ненависницьких антисемітських нападок на актрису українського походження Мілу Куніс з боку депутата Ігоря Мірошниченка".

"Сім'я Міли Куніс, так само, як і багато інших єврейських родин, змушена була залишити Україну в першу чергу через проблеми з антисемітизмом. Сьогодні вона шановна американська актриса, і Україна заборгувала їй вибачення. Жахливо, що навіть після Голокосту і всіх жахів Радянського Союзу тема антисемітизму досі актуальна у вашій країні. Закликаємо вас публічно засудити такі дії і не допускати їх надалі ", - йдеться в листі Центру Симона Візенталя.

Зараз ви читаєте новину «На Заході набирає обертів скандал через Мілу Куніс і "Свободівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

427

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути