Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2012 10:03

На Заході набирають популярності "потворні моделі"
9

Фото: Фото: ugly.org

Англієць Дел невисокий, блідий, у нього темні кола під очима і великі криві зуби. Він заробляє на життя, знімаючись в якості так званої "моделі-виродка" у фільмах і рекламних роликах.

Він з'являється на екрані, коли маркетинговий відділ якоїсь фірми хоче відійти від ідеалу і "чистенького" іміджу, пише Suddeutsche Zeitung.

Голова лондонського модельного агентства Ugly Models ("Потворні моделі") Марк Френч називає своїх працівників "характерними типами". За його словами, в рекламі вони вже давно займають далеко не маргінальну позицію: все більше фірм роблять ставку на оригінальність і дотепно придумані історії, а не на глянець і однотипні обличчя.

На запитання, чи не принизливо отримувати контракти в якості "виродка", Дел реагує спокійно. Він каже, що завжди був впевненим у собі нонконформістом, а робота "характерним типом" набагато менш напружена, ніж робота класичної моделі - наприклад, набагато менше часу витрачається на макіяж. Зараз Дел збирається створити власне агентство характерних моделей в Берліні. За його словами, в Англії в рекламі регулярно показують звичайних людей, а в Німеччині до цього прийому поки що вдаються неохоче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британець, який важив 127 кілограмів, за кілька років став манекенником

Також йому незрозуміло, чому в рекламі стільки знаменитостей: "Хто ж зможе поставити себе на їх місце?".

Глава лондонського модельного агентства Френч припускає, що майбутнє - за характерними обличчями, оскільки "за великим рахунком, вони приємніше для ока, ніж згладжені і ідеальні".

Марк Френч розповідає, що одна жінка протягом восьми років три рази намагалася підписати контракт з агентством і навіть звільнилася зі своєї основної роботи. За його словами, "моделі, які хочуть увійти в каталог агентства, в першу чергу повинні приймати себе самі". На даний момент моделі прославленого агентства брали участь в численних проектах і фільмах, наприклад, у "Гаррі Поттері".

Зараз ви читаєте новину «На Заході набирають популярності "потворні моделі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути