понеділок, 02 травня 2016 14:41

На Куликовому полі в Одесі вибухівки не знайшли

На Куликовому полі в Одесі вибухівки не знайшли

Станом на 14.00 ніяких вибухонебезпечних речовин на території Куликова поля в Одесі не виявлено. Вибухотехніки продовжують перевірку.

Про це повідомили в Приморському відділі національної поліції Одеси.

"Співробітниками поліції вживаються заходи щодо встановлення особи, яка надала неправдиві відомості в поліцію. Згідно з чинним законодавством такі дії караються за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, три предмети, дуже схожі на бойові ручні гранати з запалами до них виявили сьогодні одеські поліцейські в підземному переході біля залізничного вокзалу, поруч з Куликовим полем. Також сьогодні в центрі Одеси поліція затримала 20-річного хлопця з пристроєм, схожим на димову шашку.

В Одесі на Куликовому полі між демонстрантами та правоохоронцями виникали перепалки. Людей з квітами не пускали на площу, говорили, що вона замінована. Люди клали квіти під ноги поліцейським.

Нагадаємо, голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі повідомив, що до Одеси вже введені додатково 1 тис. Нацгвардейцев і поліцейських. Він сказав, що не має жодних сумнівів, що Росія готує провокації до другої річниці 2 травня.

Як відомо, під час заворушень в Одесі 2 травня 2014 загинули 48 людей і постраждали більше 200. Більшість загинули в Будинку профспілок під час пожежі.

Зараз ви читаєте новину «На Куликовому полі в Одесі вибухівки не знайшли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути