понеділок, 20 жовтня 2014 13:57

На Донбасі - бунт: Шахтарі вимагають у бойовиків роботи і зарплат

На Донбасі - бунт: Шахтарі вимагають у бойовиків роботи і зарплат

Серед шахтарів і металургів, які проживають на окупованих територіях зростає кількість незадоволених через відсутність роботи або зарплати.

Жителі Донецька планують вийти до будівлі обласної держадміністрації та організувати страйк з вимогою здійснити необхідні виплати.

"Для виходу з цієї ситуації представникам ДНР, які призначені "наглядачами" за відповідні сектори промисловості рекомендовано в терміновому порядку пустити серед трудящих чутки такого змісту: "Незабаром запустяться всі підприємства. З України та Росії піде сировина. Продукція почне реалізовуватися за старими і новими контрактами. В ДНР надходитимуть податки і всім заплатять". Подібні чутки доручено поширювати також "Інформаційно-психологічному управлінню ДНР", - йдеться в повідомленні журналіста видання "Новости Донбасса".

На думку журналіста, терористи планують уникнути соціального вибуху на окупованій ними території. "Надалі невиконання своїх обіцянок ДНР буде пояснювати протидією української сторони, що й не дивно - забезпечити нормальне життя жителям окупованих територій терористи не тільки не хочуть, але і не можуть", - вважає журналіст.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі - бунт: Шахтарі вимагають у бойовиків роботи і зарплат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути