середа, 26 лютого 2014 15:00

На дачі Володимира Олійника замкнений пес, а самого "регіонала" бачили 2 тижні тому
8

Фото: Сергій ЧЕРКАСОВ

Сьогодні активісти черкаського автомайдану відвідали дачу нардепа-регіонала Володимира Олійника. Дача знаходиться на березі Дніпра у селі Кедина Гора Золотоніського району за 25 км від Черкас.

Активісти зайшли у двір, але будинок не відкрили. Їх не зустріла навіть охорона, хоча дим з комену йшов.

"В маєтку Олійника за скляними дверима побачили собаку. Невідомо, чи є всередині хто з людей, - пише у фейсбук член Народної ради Черкас Юрій Сас. - Хлопці навіть хотіли увійти, щоб врятувати тварину (виглядає слабкою, волочить лапи, може просто стара). Ледь втримали від проникнення. Обклеїли все листівками. Люди з села Кедина Гора скаржаться, що володарі маєтків не дають людям доступу до річки, обгородили парканами. Літні жінки і нині бояться навіть піти і подивитись на цю розкіш зблизька".

Активістам сусіди Олійника розповіли, що бачили нардепа на дачі два тижні тому. Розповідають, що маєток почали будувати в 1992 році.

Зараз ви читаєте новину «На дачі Володимира Олійника замкнений пес, а самого "регіонала" бачили 2 тижні тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі