середа, 12 травня 2010 13:22

На Черкащині дерево упало на коляску з дитиною

На Черкащині дерево упало на коляску з дитиною

У селі Першотравневе Чорнобаївського району на Черкащині загинула 2-річна Наталя Олексієнко. На коляску з дитиною впало дерево.

Олег Ткаченко з головного управління МНС у Черкаській області розповів Gazeta.ua, що сім"я відпочивала на березі сільського ставка. За його словами, батько заколихав дитину й поставив коляску у тіні під деревом біля води.

"На жаль, чоловік не звернув увагу на те, що коріння дерева було підмите. Хоч воно було й не сухе, але напередодні була буря й очевидно його розхитало. Під час чергового сильного пориву вітру, за трагічним збігом обставин, дерево впало саме на коляску з дівчинкою. Товщина дуба сягала до п"ятдесяти сантиметрів. Дитина загинула на місці", - повідомив Ткаченко.

У святковий день біля ставу з іншого боку берега були теж відпочивальники. Раптом почули сильний тріск. Бачили, що впала величезна гілка. Вадим сильно кричав і бив об дерево головою й руками. Відпочивальники подумали, що йому придавило руку.

Односельчанка потерпілої сім'ї розповіла, що старша дівчинка гляділа меншу в колясці. Коли та гілка впала, Соня встигла відскочити.

"А коляску з меншою дитиною деревом розплющило і навіть трохи у землю вдавило. То та дитинка геть не встигла й закричати. Люди пригнали трактор і бензопилою розпиляли гілку. Дитину хотіли забрати на розтин. Але мати схопила дівчинку, загорнула в одіяльце й понесла додому", - сказала жінка.

Вадим Олексієнко родом з Першотравневого, але живе з сім"єю у місті Городищі. Працює підприємцем. У рідне село сім"я приїжджала до хати Вадима. Його батьки поїхали на заробітки до Чехії.

В Олексієнків залишилася старша 5-річна донька Соня. Меншу Наталю поховали у Городищі.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині дерево упало на коляску з дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути