неділя, 06 вересня 2015 15:58

Ми відкриті для діалогу з протестувальниками - прем'єр Молдови

Ми відкриті для діалогу з протестувальниками - прем'єр Молдови
Фото: newsmaker.md

Влада Молдови готова до діалогу з протестуючими і може відбутися зустріч президента з представниками Великих Національних зборів, які проходить у Кишиневі.

Про це заявив прем'єр-міністр Молдови Валерій Стрілець після зустрічі з контактною групою, сформованою  учасниками мітингу.

"Я передам ваше прохання, ми дамо вам відповідь протягом години. Якщо у вас є бажання зустрітися за столом переговорів, ми готові зустрітися і обговорити всі вимоги", - підкреслив прем'єр.

"Якщо у вас є бажання обговорювати, ми готові сісти за стіл переговорів і обговорювати. У вас великий пакет вимог, які ми готові вивчити і виконувати в установленому порядку і законом чином. Ми відкриті для діалогу, тому я перебуваю тут, прийшов на роботу, щоб зустрітися з вами ", - заявив Стрілець.

"Я вибачаюся за те, що в країні склалася ситуація, в якій громадяни змушені виходити на протести. Хочу нагадати, що я несу відповідальність за те, що відбувається після 31 липня, коли було сформовано новий уряд. Нагромаджені проблеми не вирішуються відразу, для цього потрібен час. Ми готові обговорити всі питання, потрібна стабільність, щоб вирішувати проблеми ", - підкреслив він.

Нагадаємо, в центрі Кишинева зібрався стотисячний антиурядовий мітинг.

Зараз ви читаєте новину «Ми відкриті для діалогу з протестувальниками - прем'єр Молдови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути