четвер, 09 липня 2015 01:42

МВС: Каськів вивів з України чверть мільярда гривень

МВС: Каськів вивів з України чверть мільярда гривень
Владислав Каськів Фото: antikor.com.ua

Колишній глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами (Держінвестпроект) Владислав Каськів вивів з України близько чверті мільярда гривень. Про це повідомила начальник управління по забезпеченню повернення активів, отриманих злочинним шляхом Олена Тищенко.

Як повідомляє прес-служба МВС, Тищенко зазначила: "Ще одна справа - це Госівестпроект, Владислав Каськів, який вивів на латвійські рахунки кіпрських компаній близько 255 млн грн. Він платив по 62 млн грн за акції однієї і тієї ж української компанії, але двом різним суб'єктам в один і той же час ".

За її словами, правоохоронці вже встановили взаємозв'язок між фактами перерахувань коштів і певними компаніями в Нікосії, столиці Республіки Кіпр.

Раніше глава МВС Арсен Аваков повідомив про те, що в числі першочергових завдань працівників новоствореного управління МВС по забезпеченню повернення активів, отриманих злочинним шляхом - сприяння розслідуванню справи Злочевського, колишнього міністра екології, про стягнення 23 млн євро, які були виведені з України, а також фактів незаконної діяльності компаній Сергія Курченко і групи компаній Дмитра Фірташа.

Зараз ви читаєте новину «МВС: Каськів вивів з України чверть мільярда гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути