четвер, 26 вересня 2013 16:56

"Молоді регіони" провели акцію до Всесвітнього дня контрацепції

26 вересня 2013 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела культурно-виховний захід, присвячений Всесвітньому дню контрацепції, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Акція проходила у 16 вищих навчальних закладах міста Києва.

В рамках заходу організатори роздавали інформаційні буклети про важливість культури статевих відносин і засоби контрацепції студентам.

Радувало, що велика кількість молодих людей взяла участь в акції, студенти охоче брали брошурки, підходили та спілкувалися з активістами, обговорювали інформацію з брошур, дехто просив дати ще брошурок для своїх друзів. Учасники дякували організаторам і виражали бажання долучатися і до майбутніх подібних активностей організації, адже тема культури статевих відносин є дуже гострою серед молоді.

Народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук прокоментував акцію: "Ми живемо у небезпечному світі, медицина знає велику кількість хвороб, що передаються статевим шляхом, і ми самі маємо робити все можливе, щоб від них захиститися. Першим кроком для захисту є привернення уваги до проблеми, що і було метою цією акції. Не будемо байдужими до таких хвороб і проблем, адже від їх способу вирішення залежить наше майбутнє!".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" провели акцію до Всесвітнього дня контрацепції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути