Ексклюзиви
субота, 15 вересня 2012 12:42

"Молоді регіони" допомогли розпочати нове життя, у якому немає місця наркозалежності
5

14 вересня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела акцію "Молодь за здоровий спосіб життя! Зачини двері для наркозалежності!".

Як повідомляє прес-служба "Молодих регіонів", було демонтовано старі вхідні двері та прибрано під'їзд від старого непотребу – шприців і сміття у під'їзді будинку на проспекті Миру, 9 в Києві. Підтримати молодь в популяризації здорового способу життя та зустрітися з жителями будинку завітав ініціатор акції – депутат Київської міської ради, голова Київської міської організації "Молоді регіони" Володимир Філіппов. Також у заході взяло участь більше 100 жителів будинку.

"Цей під'їзд має стати яскравим символом прагнення молоді до здорового способу життя, а табличка "Молодь за здоровий спосіб життя! Зачини двері наркозалежності!" постійно нагадуватиме відвідувачам будинку, що має стати головним принципом побудови сильної країни, адже розвиток політики, економіки, культури не має жодного значення, якщо громадяни не мають головного – здоров'я – запоруки міцності та стабільності в країні! А що краще, ніж здоровий спосіб життя, допоможе його зберегти?!" – зазначив народний депутат України, голова ВМГО "Молоді регіони" Андрій Пінчук.

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" допомогли розпочати нове життя, у якому немає місця наркозалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути