пʼятниця, 25 грудня 2009 09:45

Міліція спіймали чемпіона України з дзюдо Сотникова

Міліція спіймали чемпіона України з дзюдо Сотникова

Сьогодні, 25 грудня, близько другої години ночі запорізькі правоохоронці затримала чемпіона України з дзюдо Євгена Сотникова, який перебував у розшуку за підозрою у вбивстві 18-річного хлопця.

Як повідомили в керівництві Управління Міністерства внутрішніх справ Запоріжжя, Сотников був затриманий сьогодні вночі і в даний момент перебуває під вартою.

Нагадаємо, 19 грудня, близько 20:30 надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе Запоріжжя виявлений мертвим 18-річний юнак, причиною смерті якого стало кульове поранення в голову.

За даними міліції, відомий український спортсмен Сотников застрелив хлопця за те, що той відмовився з ним випити. За кілька хвилин до вбивства він так само спробував (з тієї ж причини) застрелити 16-річного відвідувача кафе, але пістолет дав осічку.

Сотников вже був судимий за заподіяння тілесних ушкоджень (у 2007 році в Запоріжжі вистрілив у ногу людині, яка нібито напала на нього).

У листопаді 2008 року був оголошений запорізькою міліцією у розшук після того, як під час святкування дня народження в одному з кафе, не поділивши щось зі своїм знайомим, перебуваючи в стані алкогольного сп"яніння, вдарив його ножем.

Поранення виявилося не смертельним, але достатньо серйозним для того, щоб міліція кваліфікувала дії спортсмена як завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Згодом кримінальну справу за даним фактом було закрито у зв"язку з тим, що потерпілий забрав заяву і офіційно відмовився від усіх претензій до спортсмена, котрий його поранив.

Сотников - заслужений майстер спорту з дзюдо. У ваговій категорії до 100 кг на чемпіонаті світу 2003 року посів третє місце.

Цього року Євген Сотников переміг на чемпіонаті України з дзюдо серед чоловіків у ваговій категорії понад 100 кг.

Євген Сотников має зріст - 2,05 м, важить 145 кг.

За матеріалами УНІАН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Міліція спіймали чемпіона України з дзюдо Сотникова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути