четвер, 06 березня 2014 06:04

Місцеві вже продають екскурсії по Межигір'ї
12

Фото: Фото: Андрій ЖИГАЙЛО

На в'їзді до резиденції "Межигір'я" виник стихійний ринок. Житло екс-президента Віктора Януковича відкрили 22 лютого, після того як той поспіхом втік з України. Щодня сюди приїжджають українці на екскурсії — подивитись як багато жив гарант.

Біля воріт розташувались дві автолавки — вантажівка, де кузов перероблений на магазин, який торгує цукерками, водою, булками та хлібом. В другій вантажівці готують шаурму та хот-доги. Також місцеві мешканці продають пиріжки та піци, стоять кілька автокав'ярень.

- Кава по 10 гривень, булочки також по десять, піци по 15 гривень. Люди заробляють як можуть. Торгуючи тут ніколи не заробиш на такий маєток, як у Віктора Януковича тут, - каже продавчиня Олена Гавриш.

Також тут з'явилась нова послуга — екскурсії по території маєтку. За 50 гривень гід водитиме по території та розповідатиме про цікаві історії про маєток. Здаються в оренду велосипеди по 40 гривень година чи сігвеї по 50 гривень 10 хвилин.

Нагадаємо, 22 лютого резиденція була відкрита для людей у зв'язку з тим, що Віктор Янукович втік з Києва. Тоді її під охорону взяли бійці загонів самооборони та почали впускати до середини людей, які приїхали подивитись як жив наш екс-президент. За два дні, Верховну Рада націоналізувала маєток.

Крім великих будинків, на території резиденції є зоопарк з різними тваринами, штучне озеро, яке живиться водою з десяти артезіанських свердловин, конюшня, гольф-клуб, дебаркадер та гараж на 70 автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Місцеві вже продають екскурсії по Межигір'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути