четвер, 02 жовтня 2014 12:05

Медаллю "Во славу Осетії" нагородили бойовиків, які воювали на Донбасі

Медаллю "Во славу Осетії" нагородили бойовиків, які воювали на Донбасі
Фото: ukr.media

Глава Республіки Північна Осетія-Аланія Теймураз Мамсуров нагородив однією з головних нагород республіки 10 бойовиків, які брали участь в бойових діях на Сході України, з формулюванням "за добровільну участь у захисті мирних громадян, жінок, старих і дітей в Донецьку та Луганську".

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав лідер Громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

Троє з них нагороджені медаллю посмертно. Серед нагороджених - загиблий в липні під Луганськом похідний отаман Владикавказького округу Терського козачого війська Володимир Костіонов і козак Кіровського відділу Аланського республіканського козачого війська Ахшар Агаєв (також посмертно).

"Це парадоксальний факт. Медаллю "Во славу Осетії" нагороджують людей, які воювали за кордонами країни. До того ж вищою державною нагородою Республіки Північна Осетія-Аланія нагороджуються громадяни за виняткові особисті заслуги перед республікою та її народом, пов'язані з розвитком державності, видатними досягненнями в праці, захисту життя і прав громадян, зміцненні миру, дружби і співпраці між народами, що сприяють процвітанню і славі Республіки Північна Осетія-Аланія. Тобто виходить, що вбивства і згвалтування моїх краян, а також мародерства, в яких помічені ці найманці, зміцнюють дружбу між українським та осетинським народом?" - пише Снєгирьов.

Зараз ви читаєте новину «Медаллю "Во славу Осетії" нагородили бойовиків, які воювали на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути