неділя, 22 лютого 2015 10:29

Марш гідності у Києві (онлайн-трансляція)

Марш гідності у Києві (онлайн-трансляція)
Фото: lb.ua

22 лютого в пам'ять про загиблих героїв Небесної сотні в столиці пройде Марш Гідності. У ньому крім президента Петро Порошенко візьмуть участь представники 10 зарубіжних країн - глави держав і урядів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт президента України.

Візьмуть участь президент Німеччини Йоахім Гаук, президент Молдови Ніколає Тімофті, Президент Польщі Броніслав Коморовський, Президент Європейської Ради Дональд Туск, президент Литви Даля Грібаускайте та інші високопоставлені особи іноземних держав разом з Україною вшанують пам'ять загиблих героїв Майдану.

Крім участі в заходах, присвячених трагічним подіям на Майдані, глави держав проведуть ряд неофіційних зустрічей. Початок заплановано на 13:30.

Хода пройде по вулицях Інститутській, Шовковичній, Грушевського, Європейській площі завершиться молитвою за мир на Майдані Незалежності. Нагадаємо, 18-22 лютого по всій Україні проходять жалобні заходи, присвячені трагічним подіям на столичному Майдані річної давнини.

Під час проведеніяуказанних заходів частково обмежать рух автотранспорту. Про це повідомили у столичній Державтоінспекції.

"22 лютого з 11 до 15 годин, рух перекриють від Прорізної до Європейської площі. На час Ходи пам'яті з 11:30 до 15 години перекриють: перетин Ольгинської та Інститутської - Інститутської - Шовковичної - Грушевського - Європейської площі - Хрещатик - Майдан незалежності", - йдеться в повідомленні.

 

Зараз ви читаєте новину «Марш гідності у Києві (онлайн-трансляція)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути