середа, 02 червня 2010 13:31

Маріуполь захлеснуло фекаліями (ФОТО)
5

Площа Кірова в Маріуполі потерпає від комунального лиха. Всі дороги в районі супермаркету "Амстор" заливають фекалії. Під удар нечистот потрапив і розташований поряд приватний будинок.

За словами очевидців, каналізаційні стоки утворили у дворі величезне озеро завглибшки більш ніж півметра, загрожуючи втопити собаку, який сидить на ланцюгу.

Рятуючись, тварина залізла на будку. Їй на допомогу прийшла молода жінка. Не дивлячись на сморід і бруд, вона майже до пояса зайшла в стоки і відчепила переляканого пса.

Зараз на місці події знаходяться машини комунальних служб і МНС. Рух по вул.Кальміуській перекритий співробітниками ДАІ.

Як повідомив начальник МКП "Маріупольміськводоканал" Василь Малихін, причиною події став порив колектора діаметром в 1020 мм.

"Це не перший випадок. Колектор вже старий, але аварійні бригади зробили все можливе, щоб оперативно протягом 20 хвилин усунути порив і припинити викид стоків. На даний час ведуться відновлювальні роботи. Як тільки зійде вода, на площі Кірова будуть проведені очисні заходи", - відзначив Василь Малихін.

Нагадаємо, у результаті сильної зливи, яка накрила Одесу 29 травня, на станціях біологічного очищення сталися аварії, які призвели до того, що десятки тонн фекальних мас з каналізації потрапили в море.

ilich.in.ua

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь захлеснуло фекаліями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути