пʼятниця, 19 грудня 2014 12:20

Мафія заважає виводити ларьки з тіні - Вавриш

Мафія заважає виводити ларьки з тіні - Вавриш

Мафія заважає виводити ларьки з тіні, а порядні підприємці підтримують ініціативи міської влади щодо систематизації роботи МАФів. Таку думку висловив заступник Директора департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш в інтерв'ю виданню Главком.

Чиновник зазначив, що на дна даний момент в місті 15 тисяч МАФів, кількість яких скоротять більш ніж в два рази. "Хочу підкреслити, що всі МАФовикі умовно діляться на три групи: порядні підприємці, відносно порядні і "беспредельщики" (МАФія). Наша мета - дати можливість порядним підприємцям вільно працювати, систематизувати роботу відносно порядних підприємців і викорінити МАФію, за якою стоять тіньові структури", - заявив Вавриш.

"Я займаюся тим, що впроваджую сучасні технології в роботу департаменту - кадастри, електронні системи у відкритому доступі, ми проводимо оцифровку документів, моделюємо наслідки тих чи інших містобудівних рішень. Наш план простий - необхідно щоб через 3-4 місяці системної роботи люди, вийшовши на вулиці звернули увагу, що їм повернули площі та парки, повернули сквери і тротуари, просто повернули можливість радіти своєму місту", - сказав Вавриш.

Він також зазначив, що його тимчасове відсторонення від посади було актуальним для розрядки обстановки і зробив акцент на тому, що порядні підприємці підтримують його ініціативи.

"Порядні підприємці підтримують більшість наших ініціатив, тому, що вони розроблені спільно з ними і роблять умови для ведення бізнесу прозорими. А ось МАФія заважає виводити ларьки з тіні", - підсумував він.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Мафія заважає виводити ларьки з тіні - Вавриш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути