пʼятниця, 11 липня 2014 15:37

Ляшко вимагає термінового скликання сесії ООН для звільнення Надії Савченко

Ляшко вимагає термінового скликання сесії ООН для звільнення Надії Савченко

Народний депутат України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченко з російського полону. Про це політик написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook. Ляшко переконаний, що підле захоплення у заручники штурмана українських ВПС Надії Савченко російськими ефесбешниками у черговий раз продемонструвало всьому світові справжнє обличчя сучасної Росії. "Відтепер Путін без перебільшення став для всього світу терористом №1. Адже більше ніхто у світі - німець, американець, француз чи білорус - тепер не може почуватися у безпеці, тому що його можуть  у кращих традиціях НКВС викрасти на території власної країни та вивезти у підвали Луб'янки!", - зазначив політик.

Народний депутат впевнений, що окупувавши українські території та розпочавши на них війну, путінський режим посягнув на найсвятіше – життя українських громадян! "Надія Савченко – це прапор нашої боротьби за Україну, символ всіх українських патріотів, які ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину", - пише Ляшко. Тож, Радикальна партія вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченко з російського полону. А також звертається  до Генсека ООН Пан Гі Муна та міжнародних правозохасних організацій з вимогою докласти всіх зусиль для звільнення нашої героїні. "Надія Савченко – український "рядовий Райан"! І я вимагаю від наших очільників держави врятувати її будь-якою ціною!  У протилежному випадку, Радикальна партія залишає за собою право так само поводитись із громадянами Росії, які перебувають на території України", - підсумував політик.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко вимагає термінового скликання сесії ООН для звільнення Надії Савченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути