четвер, 23 жовтня 2014 15:29

Львівська міськрада вимагає від Садового розповісти про співпрацю ПР і режимом Януковича

Львівська міськрада вимагає від Садового розповісти про співпрацю ПР і режимом Януковича

Львівська міська рада ухвалила звернення до міського голови Андрія Садового з вимогою надати публічні відповіді громаді міста на питання щодо його співпраці з представниками Партії регіонів та режиму Януковича.

Відповідне звернення зачитав голова фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

Наводимо повний текст звернення:

"Як стало відомо, у липні 2011 року, потай від громадськости, Львівський міський голова прибув з візитом до резиденції колишнього Президента України Віктора Януковича, де разом із представниками Партії регіонів та Російської Федерації святкував його день народження та особисто вітав Віктора Януковича.

Тепер очевидно, що саме через таку співпрацю з колишнім режимом Януковича міський голова Львова отримав можливості для перешкоджання малому і середньому підприємництву в місті в догоду власникам великих підприємств, впровадив корупційну б'юрократизовану систему структури виконавчих органів у Львівській міській раді, не змінюючи її з 2006 року та не вносячи на розгляд міської ради нового складу виконавчого комітету ще з 2010 року. Як наслідок, навіть у царині надання адміністративних послуг виконавча гілка влади міста перевантажена б'юрократичними перепонами та значною кількістю дозвільних процедур.

Саме завдяки таким діям міського голови він зумів уникнути відповідальности за систематичні правопорушення в управлінні комунальною власністю Львова, яскравим прикладом яких є незаконна приватизація приміщень універмагу на вул. Шевській, 1, вартість якого була занижена у кілька разів.

Очевидно, чому рішення міського голови в контексті підготовки Львова до Евро-2012 були відверто спрямовані проти волі львів'ян. Міський голова сумирно погодився у 2011 році назвати львівське летовище тією назвою, яку запропонував тодішній Кабмін М.Азарова, чим проігнорував думку депутатського корпусу та тисяч львів'ян.

Такого ж роду дії було вчинено щодо нового стадіону у Львові. Більш того, право громади міста отримати частку у майновому комплексі нової спортивної арени як еквівалент укладених у її будівництво міських ресурсів не відбулось попри те, що для його зведення Львівська міська рада запозичила понад 130 млн. грн. на будівництво стадіону. Проте, окрім 5 мільйонів заборгованости з б'юджету за матеріяли проєктної документації із так званим інвестором "Альпіною", місто не отримало жодної частки у праві власности на новозведений стадіон.

Тарифну політику Львівський міський голова будував на засадах щонайбільшого визиску з львів'ян. Будь-які дії Львівської міської ради щодо скасування необґрунтовано підвищених тарифів або саботовано внаслідок чинення свідомого опору та застосування вета, або ж оскаржено в судовому порядку, як це було щодо ухвали про скасування двоставкового тарифу на централізоване опалення.

Львівська міська рада засуджує такі дії Львівського міського голови Андрія Садового та вимагає негайних публічних відповідей перед громадою міста на усі запитання щодо співпраці Львівського міського голови з представниками Партії регіонів та режиму Віктора Януковича".

Зараз ви читаєте новину «Львівська міськрада вимагає від Садового розповісти про співпрацю ПР і режимом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути