вівторок, 04 лютого 2014 14:56

Львівські програмісти створили комп'ютену гру про Майдан

Львівські програмісти створили комп'ютену гру про Майдан
Скрін: gazeta.ua

Програмісти зі Львова на початку року створили комп'ютерну міні-гру "Bimber" на основі подій на Майдані.

"Ідея створити гру виникла ще наприкінці грудня місяця минулого року, і була практично готова, проте ми перейнялися подіями 19 січня і не могли собі дозволити показати гру в цей час, тому вона була запущена пізніше. Мотивацією для її створення стало те, що людям котрі хотіли підтримати акції протесту і бути присутніми на майдані у місті Київ всіляко перешкоджали. Таким чином для того щоб потрапити в центр подій багатьом доводилось долати безліч перешкод як із міліцією, представниками ДАІ, так і з транспортом та іншими чинниками. Зокрема і нам самим доводилось з цим стикатись коли здійснювали поїздки на майдан. Наразі працюємо над продовженням "Bimber" і сподіваємось, що вона сподобається людям", - розповіли програмісти, які побажали залишитися невідомими.

Гра "Bimber" представляє собою цей процес потрапляння на Майдан, долання перешкод, лабіринтів, і уникнення сутичок з міліцією і Беркутом. Головний персонаж – вусатий козак із чубом - уособлює активістів на майдані. Аби пройти лабіринт, йому потрібно битися із беркутівцями, збирати вибухівки і виявляти винахідливість. У грі є кілька рівнів, які відкриваються тоді, коли пройдено попередній, легший рівень гри.

Погратися у віртуальний Майдан у грі "Bimber" можна на сайті  yuvaro.net.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівські програмісти створили комп'ютену гру про Майдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути