неділя, 26 квітня 2015 20:24

Кількість обстрілів значно зросла – пресс-центр АТО
12

Фото: Олександр Колесник

26 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції характеризувалася значним збільшенням кількості обстрілів позицій Українських військ з боку незаконних збройних формувань. З опівночі до 18 години бандформування провели вздовж лінії розмежування 46 обстрілів, здебільшого зі стрілецької зброї.

Повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в мережі "Фейсбук".

"У Донецькій області лише неподалік селища Широкине противник 13 разів відкривав вогонь по нашому опорному пункту, у тому числі із мінометів калібру 120 міліметрів та артилерії калібру 122 міліметри, танку та зенітної установки.

Поблизу селища Піски злочинці відкривали вогонь із артилерії калібру 122 міліметри і танку, а також 5 разів – із мінометів калібру 120 міліметрів. Також у районі Пісків близько 5-ої ранку відбулося нетривале бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили напад противника", - йдеться в повідомленні.

Обстрілам із різних видів зброї також піддавалися позиції Українських військ в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне та Кірове.

У небі неподалік Авдіївки і Гранітного наші підрозділи зафіксували прольоти двох безпілотників противника.

"У Луганській області російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції наших військ неподалік населеного пункту Кримське, двічі - біля Щастя і Сокольників", - пише Прес-центр.

Штаб на своїй сторінці також опублікував фотографії з лінії розмежування.

"Широкине, Піски, Водяне, Тоненьке, Гранітне, Авдіївка… ці маленькі, нещодавно мало кому відомі населені пункти на мапі України, сьогодні знає весь світ…

Днями довелося побувати в цих багатостраждальних населених пунктах, розташованих на передовій, і на власні очі побачити усе те, що приніс з собою на нашу квітучу землю підступний ворог", - пише прес-центр.

Зараз ви читаєте новину «Кількість обстрілів значно зросла – пресс-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути