середа, 10 лютого 2016 03:36

Касьянов розповів, як опинився "весь у торті"

Касьянов розповів, як опинився "весь у торті"
www.bbc.com

Лідер російської опозиційної партії "Парнас" Михайло Касьянов розповів подробиці інциденту в одному з московських ресторанів, де в нього невідомі кинули торт.

Касьянов розповів РІА Новини, що ввечері прийшов повечеряти в один з ресторанів у центрі столиці. В цей час туди зайшла група невідомих, двоє з яких підійшли до столика політика. Один з них з відстані приблизно одного метра кинув торт, вигукуючи погрози.

"Він не схибив, я весь в торті був... Цей чоловік продовжував викрикувати погрози і образи на мою адресу... І все, вони спокійно пішли", - сказав Касьянов.

"Вже подав заяву в поліцію... Вже чимось займаються. Це Китай-Місто", - повідомив політик.

Раніше повідомлялося, що на російського опозиціонера Михайла Касьянова напали, кинувши у нього тортом у ресторані в центрі Москви. За словами однопартійців політика, на нього напали близько 20 чеченців.

Нагадаємо, раніше глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров опублікував в Instagram відео, в якому Касьянов зображений під оптичним прицілом гвинтівки.

"Касьянов приїхав у Страсбург за грошима для російської опозиції". Хто не зрозумів, той зрозуміє", - йдеться в повідомленні Кадирова.

Зараз ви читаєте новину «Касьянов розповів, як опинився "весь у торті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути