четвер, 10 березня 2016 16:55

Як отримати користь з речей, що порошаться в бабусиному серванті

Як отримати користь з речей, що порошаться в бабусиному серванті

Кожен з нас під час ремонту або прибирання свого житла, напевно, стикався зі старими непотрібними речами, які роками не використовувалися за призначенням і незрозуміло навіщо зберігалися. Такі пожитки часто просто викидають. Але чи замислювалися ви про те, що ці старі і непотрібні речі можуть принести вам дохід?

Оскільки речі мають властивість накопичуватися, ймовірно, зараз у вас або у ваших бабусь і дідусів є такі старовинні предмети, які припадають пилом в серванті. Звичайно ж, якщо ці речі вам дорогі як пам'ять, то зберігайте і бережіть їх, але якщо вони не мають ніякої значимості для вас, то краще отримайте з них практичну користь. До того ж, при сьогоднішніх економічних умовах, швидше за все, ваші бабусі та дідусі мають більше потреби в фінансовій підтримці, ніж в запилених раритетах. А для справжніх любителів історії такі речі можуть бути дійсно цінною знахідкою, яку вони зможуть оцінити належним чином.

Якщо ж ви виявили у себе старовинні предмети, часів Великої Вітчизняної війни, СРСР і навіть більш ранніх епох, ви можете звернутися в спеціальні спільноти, для яких непотрібні для вас речі важливі і можуть мати історичну цінність. Наприклад, ви можете звернутися в клуб "Колекціонер", який з максимальною для вас вигодою купить різні предмети старовини:

- монети, паперові гроші і облігації;

- значки, медалі, нагороди, ордени;

- статуетки з порцеляни, посуд, вироби з антикварного скла;

- живопис, графіку, скульптури та інші твори мистецтва;

- марки, фотографії, листівки, букіністичні предмети;

- антикварне церковне начиння;

- ювелірні вироби, годинники, фотоапарати, біноклі, колекційну зброю;

- старовинні меблі, предмети інтер'єру та інші шедеври різних мастей.

Клуб "Колекціонер" легко знайти, не виходячи з дому, достатньо відвідати сайт http://kolekcia-club.com.ua. Колекціонери клубу гарантують вигідні умови продажу антикваріату, адекватну і справедливу експертизу, а також повну конфіденційність.

Таким чином, ви не тільки звільните свій житловий простір від зайвого "мотлоху", але й зможете непогано заробити на цьому. А непотрібні вам пожитки знайдуть друге життя у нових господарів або стануть гідною прикрасою приватної колекції або музею.

Зараз ви читаєте новину «Як отримати користь з речей, що порошаться в бабусиному серванті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути