неділя, 24 травня 2015 16:54

Видання "Радіо Свобода" видалила інтерв'ю з критикою Путіна

Видання "Радіо Свобода" видалила інтерв'ю з критикою Путіна
Фото: publicist.in.ua

Редакція "Радіо Свободи" видалила зі свого російського сайту інтерв'ю петербурзького бізнесмена Максима Фрейдзона, у якому той виступив із критикою на адресу президента РФ Володимира Путіна.

Про це повідомила сама редакція на сторінці, де раніше знаходився матеріал, пише ВВС Україна.

"Публікація видалена на прохання співрозмовника "Радіо Свобода", який побоювався за свою безпеку. Просимо вибачення", - йдеться у тексті повідомлення.

Текст розмови з бізнесменом був розміщений на ресурсі 23 травня. Однією з тем матеріалу було обговорення методів ведення бізнесу в Петербурзі у 1990-х роках.

За день до публікації прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков заявив про надходження до Кремля двох журналістських запитів, написаних, за його словами, "у прокурорському стилі": від лондонської газети і американського ЗМІ.

Пєсков заявив, що у Кремлі здивовані "скоординованістю" журналістських звернень, що стосувалися відносин Володимира Путіна з його наближеними, і додав, що у випадку публікації адміністрація не судитиметься з виданнями, оскільки, за його словами, "до цього наклепу не можна ставитися серйозно".

Зараз ви читаєте новину «Видання "Радіо Свобода" видалила інтерв'ю з критикою Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути