вівторок, 21 жовтня 2014 11:05

Ігор Павлов пройшов шість кілометрів із пробитою головою та пошматованою рукою

Бухгалтер фінансово-економічної служби 40-го територіального батальйону "Кривбас" (військова частина №2603), 32-річний Ігор Павлов з Кривого Рогу зараз перебуває на лікуванні у Німеччині. Чоловік втратив руку та має важку травму голови. Вже переніс більше 20 операцій. Повідомляє "ТСН".

 

7 червня батальйон "Кривбас" відправили в зону АТО. Так як за освітою Ігор фінансист, його призначили бухгалтером батальйону. Між регулярним курсуванням по блокпостах батальйону із зарплатою, йому доводилося і чергувати, і відбивати атаки терористів. У День Незалежності, 24 серпня, під Іловайськом ГАЗик у якому був Ігор, розстріляли з гранатомету.

"Дивлюся - моя рука вже висить, кров б'є, нога пробита, кругом летять осколки. Наші побігли в "зеленку", ну, і я за ними. Тільки там я відчув, що один з осколків потрапив мені в голову", - розповідає чоловік.

Хлопці дісталися до покинутої бази сепаратистів. Там знайшли рушник, яким перев'язали Ігорю голову, йому зробили знеболюючий укол, після чого кудись пішли. Більше бухгалтер їх не бачив. Пізніше стало відомо, що в тому бою два товариша Ігоря пропали безвісти, а троє - отримали поранення. Ніч Ігор провів на базі бойовиків, а вранці спробував вийти до своїх. Він подолав шість кілометрів, тричі втрачаючи свідомість. Уже у райлікарні у Волновасі йому ампутували ліву руку. Далі були операції по вилученню осколків з черепа і тіла. Недавно Ігор вилетів на реабілітацію до Німеччини. Тут щодня йому проводять очищення ран та операції з пересадки шкіри. А днями очікується вилучення вакууму з рани в стегні, де утворилася семисантіметрова рана.

"Всього Ігор переніс вже більш 20 операцій. Осколки з голови всі витягли, і, слава Богу, мозок не зачеплено. Скоро мають в череп вставити пластину, - розповіла дружина. - А потім спробуємо поставити йому якісний європейський протез, який допоможе Ігорю замінити в побуті ампутовану руку. Він коштує 400 тисяч гривень".

Реквізити для допомоги:

Приватбанк МФО 305299 ОКПО 14360570 Розрахунковий рахунок одержувача: 29244825509100 Призначення платежу: "благодійна допомога" ПІБ одержувача: Павлов Ігор Олександрович

№ першої карти: 5168 7572 6057 5560

№ другої карти: 5363 5426 0080 1311

Зараз ви читаєте новину «Ігор Павлов пройшов шість кілометрів із пробитою головою та пошматованою рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути