четвер, 29 грудня 2011 13:50

Губернатор Миколаївщини звинуватив Тимошенко у розкраданні ракетних шахт

Губернатор Миколаївщини звинуватив Тимошенко у розкраданні ракетних шахт

Голова Миколаївської ОДА Микола Круглов переконаний, що незаконний демонтаж ракетних шахтно-пускових установок в Первомайському та Кривоозерському районах області, загрозливий регіону екологічною катастрофою, відбувається з вини колишньої влади, зокрема, Юлії Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності.

Також, на його думку, винні самі місцеві жителі, які, побоюючись за свої життя, озвучили проблему на всеукраїнському рівні.

Про це Круглов заявив на зустрічі з головами сільських рад зазначених районів, яка пройшла в Первомайську.

Сама зустріч, за словами її учасників, організовувалася в авральному порядку: рано вранці пішли дзвінки від райдержадміністрацій з вимогою невідкладно прибути до Первомайська на нараду з губернатором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Миколаївщині почали переслідувати активістів, які хотіли попередити екологічне лихо

"Круглов спочатку хвилин двадцять зачитував цифри з різних показників області в стилі "виконали-перевиконали", а потім без переходу почав розносити одного з власників місцевої агрофірми, який дуже негативно налаштований до регіональної влади, відкрито їх критикує, через що постійно має проблеми з прокуратурою, податковою, міліцією. Потім підняв питання по ракетних шахт. Розповідав, яке це складне питання і як він багато робить, щоб припинити грабунок об'єктів. В цей же час мародери абсолютно відкрито розпилювали на метал відразу три ракетні точки в Первомайському районі ", - повідомляють вони.

"Коли Круглова спробували питаннями вивести на конкретику, почав ображати, а потім заявив, що в усьому винна колишня влада, Тимошенко і самі селяни, які нічого не робили, а тепер, щось від нього вимагають", - розповів один з учасників зустрічі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаївщина на порозі техногенної катастрофи через розкрадання ракетних шахт

Місцеві жителі переконані, що несподіваний візит Круглова був викликаний тим, що напередодні в ефірі одразу кількох центральних телеканалів вийшли журналістські розслідування на тему незаконного демонтажу ракетних шахтно-пускових установок на Миколаївщині. Журналісти прийшли до висновку, що подібне не може відбуватися без відома і тотального прикриття місцевої влади.

Зараз ви читаєте новину «Губернатор Миколаївщини звинуватив Тимошенко у розкраданні ракетних шахт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути