пʼятниця, 06 вересня 2013 21:32

Голосування по Сирії в сенаті США відбудеться 11 вересня - ЗМІ

Голосування по Сирії в сенаті США відбудеться 11 вересня - ЗМІ

Сенат США проголосує за проектом резолюції про військове втручання в сирійський конфлікт у середу, 11 вересня.

Як повідомляє газета "Політико " , до середи в сенаті проходитимуть брифінги за участю представників американської адміністрації. Зокрема , закритий брифінг , як очікується , пройде в понеділок.

Нагадаємо, раніше в п'ятницю повідомлялося , що дії США щодо Сирії навіть у відсутність мандату РБ ООН підтримують 11 країн G20.

" Підписали країни послідовно підтримували жорстку резолюцію Ради Безпеки ООН , враховуючи , що керівництво міжнародним реагуванням є відповідальністю Ради Безпеки , але також визнають , що РБ залишається паралізованою, як це було протягом двох з половиною років. Світ не може чекати , поки невдачею закінчаться нескінченні процеси, які можуть призвести тільки до зростаючих страждань в Сирії та міжнародної нестабільності " , - йдеться в заяві, яку підписали Австралія, Канада, Франція, Італія, Японія, Південна Корея, Саудівська Аравія, Іспанія, Туреччина, Великобританія та США.

"Ми підтримуємо зусилля, зроблені Сполученими Штатами та іншими країнами щодо забезпечення заборони на використання хімічної зброї" , - наголошується в тексті.

Тим часом президент Росії Володимир Путін пообіцяв допомогти Сирії в разі , якщо США завдадуть по країні військовий удар.

Зараз ви читаєте новину «Голосування по Сирії в сенаті США відбудеться 11 вересня - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути