вівторок, 04 жовтня 2011 12:49

Голий тель-авівець затримав злодія, який проник до нього в квартиру

Голий тель-авівець затримав злодія, який проник до нього в квартиру

Житель Тель-Авіва, зрозумівши, що до нього в квартиру проник злодій, спробував затримати його. Абсолютно голий він погнався за зловмисником центральними вулицями міста, поки не наздогнав його і не передав у руки здивованої поліції, пише "Курсор".

Історія почалася з того, що 30-річний молодий чоловік повернувся додому й роздягнувся, щоб прийняти душ. Ванна кімната виявилась замкненою зсередини, хоча в будинку нікого бути не могло. Ізраїльтянин швидко зрозумів, що у ванній ховається квартирний злодій, який не чекав раннього повернення господаря. У цей момент злодій відімкнув двері і напав на нього з ножицями, спробувавши поранити. У результаті боротьби молодий чоловік не постраждав, але злодієві вдалося втекти.

Не втративши самовладання, господар квартири почав переслідувати злочинця і біг за ним спочатку по вулиці Роке, а потім - по вулиці Дізенгоф.

Злодій виявився досить швидко оточений поліцією, куди протягом декількох хвилин надійшов шквал дзвінків з попередженнями про те, що в самому центрі Тель-Авіва вулицями бігає з криками абсолютно голий божевільний.

Коли поліція прибула на місце, голий чоловік вже наздогнав злодія і боровся з ним посеред вулиці. Поліція вирішила, що божевільний кидається на людей, але голий чоловік дав зрозуміти правоохоронцям, що хапати треба зовсім не його. У результаті квартирний злодій був затриманий і зараз допитується.

Зараз ви читаєте новину «Голий тель-авівець затримав злодія, який проник до нього в квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути