четвер, 05 березня 2009 18:23

Глоба сказав, коли закінчиться криза

Глоба сказав, коли закінчиться криза
"Світова фінансова криза закінчиться 21 грудня 2020 року, після чого почнеться зростання економіки", - заявив журналістам президент Авестійської школи астрології Павло Глоба, виступаючи в середу в Москві на "круглому столі" на тему "Хто і що допоможе нам під час глобальної кризи".

За його словами, на росіян чекають три піки кризових явищ до 2020 року - в 2012 році, 2014-му і в 2016-2018 роках. Він вважає, що останній період буде одним з найважчих для всього світу.

З ним погодився і ректор Академії астрології Михайло Лєвін, який вважає, що в світі відбуватимуться зміни глобальної фінансової системи, а після 2021 року ситуація прийде в норму.

За словами пана Лєвіна, справжні складнощі для Росії настануть в період 2011-2012 років, а в 2013 році на країну може чекати політична криза.

За версією ж астролога Павла Свірідова, в 2011-2015 роках на країну чекають серйозні військові конфлікти, "через які вирішиться фінансова криза". "У цій війні вирішиться доля нашої країни, яка стане предметом ділення інших країн, - розповів Свірідов. - Але зірки працюють на стороні Росії".

США переживе кризу, за словами Глоби, легше. "Трястися в кризі їм доведеться 4-5 років", - сказав він. Фатальні історичні дати чекають США в 2011 та 2015 роках. Як заявив астролог, через два роки президент Барак Обама може повторити долю Джона Кенеді.

"Ще кілька років тому передбачали, що до влади в США прийде "чорна людина". Я довго не міг зрозуміти, що це за "чорна людина", але тепер все очевидно, і можу сказати, що у фатальному 2011 року на Обаму буде здійснено замах", - передбачає Глоба.

Закінчиться все тим, що високі пости в багатьох країнах займуть виключно жінки. "Можливо, що і Юлія Тимошенко стане президентом України", - підсумував він.

За матеріалами Газета.Ru, Topnews

Зараз ви читаєте новину «Глоба сказав, коли закінчиться криза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути