пʼятниця, 11 вересня 2015 16:56

Голову Держслужби зайнятості спіймали на хабарі
3

Фото: Дмитро Карп

Співробітники Генеральної прокуратури та Служби безпеки України затримали керівника Державної служби зайнятості Ярослава Кашубу під час отримання хабара.

Про це повідомив у соцмережі Facebook активіст Дмитро Карп.

Водночас, на сайті Генпрокуратури повідомляється про затримання "одного з керівників Державної служби зайнятості України під час отримання неправомірної вигоди у розмірі понад 600 тис грн".

"Вказані грошові кошти службова особа отримала за надання протиправного сприяння представникам комерційних структур під час участі у державних закупівлях та у подальшому заволодінні бюджетними коштами", - уточнила прес-служба ГПУ.

Як зазначається, наразі проводяться слідчі та розшукові дії щодо встановлення усіх обставин кримінального правопорушення, а також вирішується питання про обрання посадовцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що міністр соціальної політики Павло Розенко призначив Кашубу головою Держслужби зайнятості 24 лютого 2015 року.

Зазначимо, що його попередника Юрія Харченка звільнили "за нездатність протягом року працевлаштувати переселенців і за неефективне використання державних коштів".

Зараз ви читаєте новину «Голову Держслужби зайнятості спіймали на хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути