пʼятниця, 30 вересня 2016 21:59

Галині Танчин провели складну операцію – іноземній клініці потрібно повернути борг

Галині Танчин провели складну операцію – іноземній клініці потрібно повернути борг

4 жовтня 18-річна Галина Танчин зі села Волиця Сокальського району на Львівщині має пройти сьому хіміотерапію у Києві. Торік дівчині діагностували рак шлунка. Операцію провели у медичному центрі "Рабам" в ізраїльському місті Хайфа.
"Минулого літа Галя закінчила школу, склала ЗНО. Думала вступати до Львівського медичного коледжу. Хотіла стати фармацевтом. Раптом у доньки різко впав гемоглобін. Думали, що вона перевтомилася, перехвилювалася. Скаржилася, що колить у шлунку. Ковтала зонд – лікарі нічого не побачили. У січні поїхали на повторне обстеження. Діагноз шокував – онкологія шлунка, четверта стадія. Думали, що помилка. Біопсія тканин шлунка підтвердила діагноз", - розповідає мама Галини Марія Танчин.
Львівські лікарі відмовилися оперувати дівчину. Через надто ослаблений організм боялися проводити хіміотерапію. За операцію батьки Галини домовилися у клініці "Рабам".
"8 березня її поклали на операційний стіл. П'ять годин я молила Бога, аби дав доньці шанс на життя. Операція пройшла добре. Але рак зачепив селезінку, кишківник, наднирник. Уражені органи та частину кишківника удалили. Треба було пройти хіміотерапію, але нам не вистачило грошей. Повернулися в Україну", - продовжує Марія Танчин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родина хлопчика, що підірвався на артснаряді, просить допомогти врятувати дитину

Галина в Ізраїлі пробула місяць. За лікування їй виставили рахунок - $74 тис. Залишився борг - $37 тис. Хіміотерапію пацієнтка проходить в ізраїльській клініці "Лісод" у Києві. Кожен етап лікування коштує від 17 до 24 тис. грн.
Мама Галини працює техпрацівником у школі, батько підробляє на будівництві. Родина не має можливості оплатити лікування доньки та повернути борг за операцію.

Рахунок для переказу коштів: ПриватБанк,
5168 7423 5160 6813, Танчин Галина Ігорівна.
Телефон мами Галини Марії Танчин: 0968209269.

Зараз ви читаєте новину «Галині Танчин провели складну операцію – іноземній клініці потрібно повернути борг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути