четвер, 26 грудня 2013 02:45

ДАІ перешкоджає роботі Майдану - "Свобода"

ДАІ перешкоджає роботі Майдану - "Свобода"
Фото: unian.ua

Увечері 25 грудня працівники департаменту ДАІ МВС України перешкоджали доставці продуктів для Майдану. На заваді їм стали народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Мірошниченко, Олег Осуховський, Ігор Сабій та Олексій Кайда. Про це УНН повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

"Працівники Державтоінспекції затримали два автомобілі з припасами поблизу Михайлівської площі в Києві та без жодних пояснень причин затримання повідомили водіям, що проїзд до Майдану Незалежности заборонений. Окрім цього, працівники правоохоронних органів намагалися відібрати водійські посвідчення. Одночасно працівники столичної ДАІ не гребували незаконним блокуванням автотранспортних шляхів спецавтомобілем на вул. Малій Житомирській та неодноразово створювали аварійні ситуації, що загрожували життю та безпеці киян", - повідомляє прес-служба.

"Нинішня влада намагається будь-яким чином завадити функціюванню Майдану, бо розуміє, що це соціально-політичне явище просто неможливо спинити чи стримати. Тому я закликаю усіх небайдужих приходити на Майдан, адже наша сила – в єдності. Лише об'єднавшись ми переможемо", – прокоментував ситуацію народний депутат від ВО "Свобода" Олег Осуховський.

Зараз ви читаєте новину «ДАІ перешкоджає роботі Майдану - "Свобода"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути