четвер, 13 травня 2010 10:36

Фонд Катерини Ющенко нарешті зібрався будувати "Лікарню майбутнього"

Фонд Катерини Ющенко нарешті зібрався будувати "Лікарню майбутнього"

12 травня голова правління міжнародного благодійного фонду (МБФ) "Україна 3000" Олександр Максимчук повідомив, що фонд зібрав достатньо коштів, щоб у поточному році почати будівництво "Дитячої лікарні майбутнього". Про це повідомляє "Комерсант-Україна".

Цей проект був представлений МБФ "Україна 3000" (головою наглядової ради фонду є дружина екс-президента Віктора Ющенка Катерина Ющенко) у 2006 році.

Лікарня на 250 ліжок замислювалася як сучасний дитячий медичний заклад європейського рівня, в якому працюватимуть найкращі фахівці та використовуватися новітні технології. Завершити роботи планується в 2012 році.

У 2007-2008 роках вартість проекту оцінювалася в 600 млн грн. Як повідомив вчора пан Максимчук, благодійники перерахували 131 500 000 грн. Цих коштів достатньо, щоб вирити котлован, закласти фундамент і провести комунікації.

Максимчук не відповів на питання, чи підтримує нова влада ідею будівництва лікарні. Представники парламентської фракції Партії регіонів переконані, що проект необхідно реалізувати.

"Медична установа такого рівня, з сучасним обладнанням, Україні, безумовно, необхідна", - заявив голова комітету Верховної ради з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики Володимир Рибак (Партія регіонів).

Зараз ви читаєте новину «Фонд Катерини Ющенко нарешті зібрався будувати "Лікарню майбутнього"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути