субота, 09 листопада 2013 23:03

Двом польським священикам загрожує 12 років в'язниці за педофілію

Двом польським священикам загрожує 12 років в'язниці за педофілію
Фото: obozrevatel.com

У Домініканській республіці польського священика отця Войцеха Гіла звинувачують у педофілії. Слідчі прокуратури встановили, що принаймні дві фотографії з дитячою порнографією були зроблені у ванній кімнаті Гла, - заявила польському телебаченню домініканська журналіста Алісія Ортега. Також вона сказала, що слідчі підозрюють: Гіл міг торгувати дитячою порнографією.

У комп'ютері священика було 87000 зображень і відео, на яких діти займаються сексом з дорослими. З кінця вересня Варшавська прокуратура проводить розслідування про розбещення дітей двома польськими священиками: отцем Гілом та архієпископом Юзефом Весоловським. За педофілію в Польщі дають до 12 років позбавлення волі. За зберігання порнографії з дітьми - до 10 років тюрми.

Кілька днів тому Генеральна прокуратура Польщі оголосила, що вона отримала документи з Домініканської республіки, що стосуються цієї справи, - 650 фотографій і жорсткий диск. Весь вміст записується на іспанській мові.

Домініканська республіка попросила Інтерпол про допомогу в пошуку Гіла. Польська поліція виявила, що священик живе в рідному селі недалеко від Кракова. Він не заарештований і у своїх публічних заявах каже, що він невинний і став жертвою провокації домініканської банди наркоторговців, з якими воював.

Зараз ви читаєте новину «Двом польським священикам загрожує 12 років в'язниці за педофілію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути