четвер, 16 січня 2014 14:14

Двоє активістів донецького "Євромайдану" вирішили побратися
6

Фото: Фото Анни Зуєвої

25 січня у ЗАГСі Київського району у Донецьку розпишуться Анна Зуєва та Максим Гузь. Молодята познайомилися наприкінці листопада на донецькому Євромайдані.

"До пам'ятник Шевченку на центральній площі міста приходили щодня з першого дня революції. А 24 листопада під час мітингу до мене підійшов Максим і спитав, чи мені не холодно. Сказала, що змерзла, а він запропонував випити разом кави. Ми обговорювали проблеми, які існують у нашому суспільстві, і шляхи їх вирішення. Зразу зрозуміли, що між нами є контакт і взаєморозуміння", - розповіла Анна Зуєва кореспонденту Gazeta.ua.

"За кілька днів запросила Максима в гості. Він став переді мною на коліно і сказав: "Ми прекрасно розуміємо один одного. Чого тягнути? Ми дорослі люди. Давай одружуватися". Я дала згоду", - додала вона.

На весілля Анна вдягне жовто-блакитну сукню, сплетену гачком і оздоблену вишивкою.

"Її три тижні робила знайома майстриня", - поділилася жінка.

"Цілий день святкувати не зможемо. Після розпису 1-2 години посидимо в ресторані з родичами і друзями, а потім мені треба бігти на засідання літературного клубу. Перенести не вдалося. Плануємо видати нову збірку, треба займатися збором документації. Ввечері, коли владнаємо робочі питання, поїдемо на Майдан. Перевдягатися не буду. Сукня із вовни — мені буде тепло", - додала Анна.

Максим працює в банку, Анна — в агенції нерухомості.

"На Євромайдан продовжуємо ходити щодня. Побачення призначаємо на тому місці, де вперше зустрілися. Кожен із нас виступає за права людини у нашій країні. Зараз вони не виконуються. Минулого тижня поверталася додому на маршрутці. Водій дверима притиснув мені палець і навіть не вибачився. Поводився так, ніби це звичайна річ. Переписала його прізвище і номер маршрутки, а тоді спитала, як можна із ним зв'язатися. Водій мені відповів: "Увидимся в суде", - розповіла Анна Зуєва.

"Лікарі діагностували в мене тріщину кістки пальця. Хочеться накласти гіпс. Не хотілося б бути із ним у день свого весілля, але доведеться", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Двоє активістів донецького "Євромайдану" вирішили побратися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути