Ексклюзиви
вівторок, 14 серпня 2012 10:59

Дніпродзержинське онлайн-видання дратує владу своїми бігбордами

Губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти бігборди з рекламою одного з інтернет-видань Дніпродзержинська. Про це пише Дніпродзержинськ ONLINE.

"Як повідомили з достовірних джерел, власникам Дніпродзержинського бігборда (перед в'їздом на міст з правого на лівий берег), де розміщується соціальна реклама, в тому числі і нашого сайту, дзвонив губернатор і в категоричній формі зажадав "розібратися з цим неподобством", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Мінська білоруси відправили Путіна у іншому напрямку

За їх словами, причиною занепокоєння стало зображення бабусі з котом і підпис: "Взнала, що онук голосував за "регіони", переписала хату на кота".

Автор: Фото: dndz.com.ua
 

Видання підкреслює, що "банер не порушує нічиї права і не ображає нічиєї гідності, і вже тим більше - не суперечить чинному законодавству".

"Не менший ажіотаж викликав і один з попередніх бордів, який також наполегливо намагалися прибрати місцеві "регіонали" (у тому числі і незаконно, під покровом темряви)", - відзначає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" агітують вже навіть з церковних календарів

"Цікаво, чому представники "Партії регіонів" сприйняли це повідомлення на свій рахунок? Напевно, немає диму без вогню", - припустили автори сайту.

Як відомо, раніше перед приїздом до Дніпропетровська прем'єра Миколи Азарова по шляху його передбачуваного проїзду з'явилося кілька десятків білбордів із привітаннями на його адресу.

Автор: Фото: dndz.com.ua
 

Зараз ви читаєте новину «Дніпродзержинське онлайн-видання дратує владу своїми бігбордами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути