понеділок, 16 червня 2014 18:25

Справи Порошенка продовжить молодший син – астролог

Справи Порошенка продовжить молодший син – астролог

Проблеми на Донеччині та Луганщині президент Петро Порошенко розв'яже в кінці літа. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"Припинити антитерористичну операцію у найближчі дні і тижні Петру Олексійовичу не вдасться, - каже астролог. – На президента чекає складне літо. Проблеми на сході розв'яже в 20-х числах серпня. Вересень матимемо відносно спокійний. Чужих військових на нашій землі восени не буде".

За прогнозом астролога, Порошенко багато чого досягне восени.

"Він сформує хорошу команду. Багато що контролюватиме, залучатиме у розвиток економіки великі зарубіжні інвестиції, - говорить Максимова. - Буде створено багато нових робочих місць. До роботи Порошенко поставиться відповідально і добросовісно, себе не шкодуватиме, але критики йому доведеться почути чимало. Часто змінюватиме оточення, доки не відчує, що поруч команда, на яку можна покластися. Буде жорстким і вимогливим".

2015-й рік буде спокійнішим, ніж теперішній.

"Справді важким виявиться 2016 рік, - прогнозує Максимова. - Народу знову доведеться затягнути паски. Українці зневіряться у президенті. Це буде пов'язане частково з зовнішньою економічною кризою, українська промисловість не витримає конкуренцію з європейською. Буде багато обурених справами президента. Вони не того очікували, коли його обирали. Але треба буде почекати до 2017 року. Це буде час справжнього злету України. Президенту знову довірятимуть, Порошенко матиме успіх і виправдає довіру людей".

За словами Максимової, Порошенко налагодить відносини з Росією.

"Петро Олексійович буде настільки переконливим, що втягне російських політиків у свою гру, - прогнозує астролог. - Ні Путіну, ні Медвєдєву він не буде коритися. За Порошенком буде вирішальне слово, він диктуватиме умови. Від бізнесу відійде, але не назавжди. Справи Порошенка продовжить молодший син. У їхньому роду ключову роль відіграє молодша дитина. Як Петро Олексійович успадкував хист до політики та бізнесу у батька, так само передасть його молодшому сину Михайлу".

Перша леді рідко з'являтиметься на людях.

"Вона буде надійним тилом для чоловіка, - каже Максимова. - Порошенку це подобатиметься. 26 вересня йому виповниться 49 років. Саме у цьому віці політик зробить щось дуже важливе, чим прославить своє ім'я в історії".

Зараз ви читаєте новину «Справи Порошенка продовжить молодший син – астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути