пʼятниця, 26 липня 2013 21:45

"Цар-риба": на риболовлі у Туві Путін похизувався великою щукою
15

Володимир Путін на спінінг зловив 21-кілограмову щуку, передає ИТАР-ТАСС. Про це повідомив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

Прес-секретар зазначив, що навіть єгер, який супроводжував Путіна, був вражений розмаїттям риби в озері.

"Він сказав, що такого не бачив. Путін зловив щуку понад 21 кілограма вагою, тягнув він її більше 30 хвилин ", - повідомив він. За його словами, щука була величезною. Пєсков розповів, що довгий час риба не клювала, але єгер запропонував президентові використовувати для риболовлі блешню, яка називається "цар-риба" і виробляється невеликим сімейним підприємством в Красноярську.

"І на цю блешню, яка називається" цар-риба ", він піймав щуку", - сказав прес-секретар глави держави. Коли президент підняв рибу з сачка, його попередили, що щука може вкусити. "Я сам її вкушу", - пожартував Путін.

"Перша моя така щука, повинен зізнатися по-чесному. І взяла вона добре, але не заковтнула, я боявся її смикнути занадто, щоб не обірвала губу собі ", - поділився враженнями президент.

Відповідаючи на запитання журналістів, що потім робили з спійманої щукою, Пєсков повідомив, що з пійманої риби були зроблені котлети. "З риби зробили котлети, дуже смачні", - сказав Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «"Цар-риба": на риболовлі у Туві Путін похизувався великою щукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути