понеділок, 26 квітня 2010 17:30

Бродський каже, що Ющенко також убив людину у ДТП

Бродський каже, що Ющенко також убив людину у ДТП

Українські ЗМІ, які приділили пильну увагу аварії, в яку потрапив мікроавтобус кортежу Віктора Януковича минулого тижня, абсолютно нічого не повідомили про аналогічний випадок з кортежем Віктора Ющенка.

Про це у своєму блозі пише Михайло Бродський, керівник Держкомпідприємництва України.

За його даними, аварія кортежу Ющенка відбулася майже відразу після "оранжевої революції", коли новий Президент був надзвичайно популярний у Києві, і до нього лояльно ставилася преса.

"Це було між третім туром та інавгурацією, і у4 цьому ДТП теж загинула людина", – повідомив Бродський, не уточнюючи інші деталі щодо аварії.

На думку політика, українські ЗМІ приділяють дуже мало уваги проблемі безпеки на дорогах, повідомляє "Новий регіон".

"Я доклав чимало зусиль, написав чимало статей і зробив чимало заяв, прагнучи звернути увагу суспільства на цю проблему. Але людям виявилося однаково, медіа погоджувалися публікувати статті і репортажі на цю тему тільки за гроші", – стверджує Бродський.

21 квітня на Харківському шосе при виїзді на Бориспільську трасу карета швидкої допомоги із кортежу Президента України Віктора Януковича врізалася у таксі.

Внаслідок ДТП загинув таксист, двоє пасажирів – подружжя Дмитро Ярмолович і Вікторія Єсауленко – були доставлені у лікарню швидкої допомоги з тяжкими травмами.

Кримінальну справу за фактом аварії наразі розслідує Главк МВС Києва під контролем генпрокурора. У МВС продовжують стверджувати, що "Фольксвагена" не було у кортежі. Хоча на сайті Президента визнають, що "швидка" належить ДУСі.

"Ви читали повідомлення про це на президентському сайті? Ну і що з того, що мікроавтобус, який брав участь в аварії, належить ДУС? Причому ДУС до кортежу Глави держави?", – заперечив Дмитро Андрєєв, директор ДСО МВС України.

ДТП сталося по дорозі в аеропорт Бориспіль, куди Янукович прямував для вильоту до Харкова на зустріч з президентом Росії Дмитром Медведєвим.

Зараз ви читаєте новину «Бродський каже, що Ющенко також убив людину у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути