неділя, 13 грудня 2015 10:57

Британський художник нагадав французам, що Стів Джобс був сирійцем

Британський вуличний художник Бенксі створив свою нову інсталяцію у таборі біженців у французькому Кале, намалювавши на стіні Стіва Джобса у вигляді мігранта.

У такий спосіб він нагадав про сирійське походження одного з найбільших технічних інноваторів США, повідомляє британський The Independent.

 

"Нас часто переконують у тому, що міграція вичерпує ресурси країни, але Стів Джобс був сином сирійських мігрантів", - прокоментував Бенксі.

Він додав, що "Apple - компанія з найбільшим доходом у світі, щорічно вона платить сім мільярдів доларів податків. І все це завдяки тому, що країна прийняла до себе молодого сирійця з Хомса".

 

Нагадаємо, що Бенксі - псевдонім британського вуличного художника, справжнє ім'я якого офіційно ніколи не називалося. Його графіті властива соціальна і політична тематика.

Стів Джобс - американський програміст, один із засновників і генеральний директор корпорації Apple і кінокомпанії Pixar. Його батько - Абдулфаттах Джандалі був сирійцем.

Зараз ви читаєте новину «Британський художник нагадав французам, що Стів Джобс був сирійцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути